Welkom bij rijschool 200pk!

Brommerrijlessen

Veilig en snel je rijbewijs halen

Voor de praktijklessen moet je je theorie gehaald hebben. zorg dus dat je op tijd met de theorie begint! Je kunt een boek en cd lenen bij onze rijschool of geef je op voor een cursus

De praktijklessen doen wij in 2 dagen van  2,5 uur. Gebleken is dat leerlingen dit prettiger vinden dan alles op 1 dag te doen.Na het eerste dagdeel kun je wat je in de les geleerd hebt verwerken en de volgende dag kun je daardoor een betere start maken.

Bij Rijschool 200PK geven wij les aan maximaal 2 leerlingen te gelijk. Waardoor de aandacht maar over 2 leerlingen verdeeld wordt en niet over 4 zoals veel rijscholen doen. Dit is volgens ons ook de reden dat wij in 2015 het hoogste slagingspercentage hadden. Wij streven er naar dit in de komende jaren weer te behalen. De lessen worden gegeven op een Piaggo Zip, omdat dit een lichte en wendbare brommer is.

 

EXAMEN


l
Voor het examen moet je het volgende mee nemen:

  • Een geldig legitimatie bewijs
  • Een theorie certificaat categorie AM

Tijdens het examen zal de examinator een aantal controlevragen stellen over de bromfiets.Daarom staat hieronder alvast wat je moet weten over de bromfiets. zo kun je dit al eens rustig doornemen.BRAVOK Bromfiets(klik op de link voor het .PDF bestand)

Startpakket 5 uur praktijkles plus praktijkexamen

€ 275,-

Totaalpakket startpakket plus theoriecursus en examen

€ 390,-

Losse lessen per lesuur (60 min.)

€ 39,-

Examen  Los praktijkexamen

€ 130,-

 

Examen garantie is ook mogelijk, vraag naar de voorwaarden.

Lesprijzen zijn gebaseerd op lessen van 1 uur. (60 minuten). De weergegeven prijzen zijn onder voorbehoud.Er kunnen geen rechten aan ontleend worden vraag naar de huidige prijzen bij de Rijschool.

Voor eventuele vragen kunt u contact opnemen via mail naar Peter@200pk.nl

Voor aanmelden graag meteen BSN en geboortedatum doorgeven.

Wilt u op korte termijn een examen doen neem dan graag contact met ons op i.v.m de beperkte examen capaciteit bij het CBR, dan kunnen we samen voor een passende oplossing zoeken.